Connect with us

Știri

Iată care este alternativa românilor la banalul televizor

Nu mai este o noutate faptul că YouTube a devenit principala alternativă pentru clasicul progam tv al românilor. Cu noul canal media poți să scapi de reclamă și să urmarești doar ce îți dorești.

Lunar, aproximativ 6,5 milioane de români accesează YouTube.com pentru conținut video. Cea mai mare parte dintre vizitatori, 60% aleg să vadă videoclipuri muzicale.

Încă din anul 2013, lucrurile s-au schimbat în bine pentru utilizatorii din România ai noului canal media. Google a decis să lanseze și o versiune locală pentru YouTube. Din acel moment, creatorii de conținut în general artiștii muzicali, casele de discuri și creatorii de continut video (vlogger, emisiuni) au început să câstige și bani de pe urma vizualizărilor de pe YouTube.

Utilizatorii din țara noastră vizualizează într-o proporție de 94% conținutul de acasă, în timp ce doar 17% dintre aceștia au vizionat conținut video în timpul pauzelor de masă de la job.

Ce urmăresc românii pe YouTube

Pe primul loc este muzica, categorie urmată de continutul video dedicat gătitului 25%, 24% aleg videoclipurile despre sport, iar 24% continut despre politică în care sunt prezentate și știri de actualitate. Topul categoriilor urmărite pe YouTube peste completat de utilizatorii ce vizualizează videoclipuri despre tehnologie și review-uri despre gadgeturi într-un procent de 21%.

Citește mai multe AICI.

Sursa foto: cbc.ca

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top