Connect with us
Iată câteva tipuri de bonusuri pe care le găsești la cazinourile online - despre care probabil n-ai auzit până acum

Știri

Iată câteva tipuri de bonusuri pe care le găsești la cazinourile online – despre care probabil n-ai auzit până acum

Iată câteva tipuri de bonusuri pe care le găsești la cazinourile online – despre care probabil n-ai auzit până acum

Unul dintre avantajele incontestabile ale cazinourilor online față de cele terestre este existența numeroaselor promoții și bonusuri. Pentru a ieși în evidență, cazinourile oferă bonusuri diferite clienților săi cu scopul de a-i atrage pe platformă, dar și de a-i păstra pentru mai mult timp. Probabil știai deja că majoritatea operatorilor pun la dispoziția jucătorilor noi un pachet bonus de bun venit care constă, fie în bani sau rotiri gratuite.

Însă, există și unele tipuri de bonusuri mai puțin cunoscute, dar extrem de avantajoase. Despre acestea vom discuta în acest articol și vom analiza cât de profitabile sunt în comparație cu promoțiile clasice.

Bonus procentual

Unul dintre cele mai interesante bonusuri casino este cel care îți oferă un anumit procent din depunerea ta. Toate cazinourile oferă bonusuri jucătorilor noi, acestea sunt în general calculate ca procent: între 25% și 200% și mai mult din depozitul inițial! Chiar dacă sunt cel mai des întâlnite în cadrul pachetelor bonus de bun venit, aceste promoții procentuale pot fi disponibile și cu alte ocazii.

Acestea sunt unele dintre cele mai versatile bonusuri pentru că pot fi oferite, nu doar ca bonusuri de înregistrare, ci și ca bonusuri zilnice, săptămânale sau lunare etc. Aceasta înseamnă că este tipul pe care îl vei întâlni cel mai frecvent în oferta cazinourilor online. În general, bonusul procentual necesită o depunere minimă și este legat și de anumite condiții de rulaj.

Recompense de fidelitate

Recompensele de fidelitate sunt o categorie specială de bonusuri exclusive. Acestea recompensează timpul petrecut jucând la cazinou, dar și numărul de pariuri făcute sau depunerile efectuate. Prin urmare, bonusurile de loialitate sunt dependente de stilul tău de joc.  Cu cât joci mai mult, cu atât primești mai multe bonusuri de loialitate. Aceste bonusuri sunt de obicei exprimate în puncte care pot fi apoi convertite în bani reali.

Bonusul  de fidelitate este accesibil tuturor, deoarece nu se acordă pe baza câștigurilor. Mai degrabă, se bazează pe activitatea ta în cazinou. Într-adevăr, este acordat celor care joacă în mod regulat pe o platformă. Prin urmare, nu este surprinzător să primești un bonus de fidelitate după câteva săptămâni. Pe unele site-uri, câteva ore de conectare la platformă sunt suficiente pentru a activa acest bonus.

Recompense exclusive

Un bonus exclusiv este, după cum indică și numele, un bonus care ți se acordă exclusiv ție, adică personal, și care nu este comun tuturor jucătorilor la momentul când ți se acordă sau în orice alt mod general. Bonusurile exclusive pot fi legate de modul în care joci. Să spunem, de exemplu, că ai jucat foarte mulți bani la un anumit titlu. În viitor este posibil să obții un bonus exclusiv pentru jocul respectiv.

De asemenea, în această categorie intră și bonusurile aniversare. În fiecare an, de ziua ta, vei primi un bonus care constă, fie în rotiri gratuite, fie în bani direct în contul tău de jucător. În plus, sunt oferite promoții exclusive și în cadrul secțiunii VIP. Aici, jucătorii sunt răsplătiți în mod diferit față de ceilalți utilizatori obișnuiți.

Bonus de recomandare

Unul dintre cele mai ușor de obținut cu bonusul de bun venit este bonusul de recomandare. Site-urile de jocuri online, dar și casele de pariuri sportive le oferă în mod regulat. Tot ce trebuie să faci este să recomanzi site-ul unuia sau mai multor jucători. Odată ce aceștia acceptă invitația, își creează un cont și efectuează o depunere, vei primi o recompensă.

Bonusurile de recomandare pot fi acordate, fie sub formă de rotiri gratuite, procente cashback sau bani bonus. Este o oportunitate excelentă de a obține un bonus în plus, dar și de a te distra alături de prietenii tăi pe aceeași platformă.

Concluzie

Există sute de cazinouri online disponibile pentru jucătorii din întreaga lume. Pe măsură ce piața jocurilor de noroc se dezvoltă, apar tot mai multe cazinouri online și concurența devine mai acerbă. Odată cu această competiție între cazinourile online pentru a atrage și păstra jucători, bonusurile au început să fie din ce în ce mai complexe.

În prezent, bonusurile sunt o parte integrantă a oricărui cazinou online, deoarece acționează ca un stimulent pentru jucătorii noi și experimentați. Cel mai interesant este faptul că au început să apară tipuri diferite de bonusuri, așa cum sunt cele descrise în acest articol, care sunt foarte profitabile, dar și distractive în același timp. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că fiecare bonus are anumite cerințe care trebuie îndeplinite. Totodată, estee necesar de reținut importanța jocului responsabil, gestionarea bugetului si conștientizarea riscurilor.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top