Connect with us
Iată cum arată iubita lui Bogdan de la „Insula iubirii”. Primele declarații. Ce spune despre Hanelore și Andi

Știri

Iată cum arată iubita lui Bogdan de la „Insula iubirii”. Primele declarații. Ce spune despre Hanelore și Andi

Bogdan, fostul concurent de la „Insula iubirii” a făcut primele declarații despre iubita sa Alexandra cu care este împreună de o lună.

Bogdan, Insula iubirii: Nu m-ar deranja să o vad pe Hanelore cu Andi

„Am făcut nunta pentru a salva relaţia, pentru a da o şansă relaţiei. S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat. Andi nu este motivul divorţului nostru. Nu a fost o nuntă pentru bani, balanţa a fost pe negativ. A fost o nuntă ok. Îi mulţumesc lui Andi că m-a făcut să văd anumite lucruri. Sunt fericit şi liniştit. Nu m-ar deranja să-i văd împreună pe Andi şi pe Hannelore. Cea mai mare problemă în relaţie cred că a fost neîncrederea”, a spus Bogdan la Antena Stars.

Ce spune Bogdan despre iubita sa

“Totul a fost întâmplător, am fost invitatul lui Ionuț la împlinirea vârstei de 30 de ani, iar planurile mele erau să mă îndrept spre Timișoara după eveniment. Nehotărât, acesta m-a sfătuit să mai rămân o zi pentru relaxare, am mers cu el și prietenii lui să cinăm și să ieșim la un pahar de vin.

În momentul în care m-am așezat la masă, privirea mi-a fost captată de Alexandra care se află la trei mese distanță, următoarele două ore nu mi-am putut luă privirea de la ea, totul a fost întâmplător. După cum se spune, momentul potrivit la timpul potrivit.

Momentan, suntem în cunoaștere, este o femeie extraordinară și mă bucur nespus că a apărut în viața mea. În momentul de față sunt foarte liniștit și împlinit în ceea ce privește o nouă relație și voi lasă lucrurile să decurgă natural”, a declarat Bogdan Ionescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top