Connect with us
Iata de ce afectiune suferi, in functie de ce fel de durere de cap ai

Știri

Iata de ce afectiune suferi, in functie de ce fel de durere de cap ai

Uite care este problema ta de sanatate, in functie de ce tip de durere de cap ai!

Durerile de cap sunt foarte frecvente atat in randul tinerilor, cat si in randul persoanelor mai in varsta. Ele pot semnala diverse probleme de sanatate, pe care le poti depista foarte usor daca stii mai multe despre fiecare tip de durere resimtita. Practic, orice durere de cap iti poate oferi mai multe informatii decat crezi!

Poate ca cel mai frustrant lucru din lume este sa te doara capul ingrozitor. Nu te poti concentra la ceea ce ai de facut, esti irascibil si nu ai chef de nimic. Daca te ia durerea chiar in momentul cel mai agitat al zilei, lucrurile vor fi si mai urate. Afla cum poti depista ce fel de durere ai si cat este de grava, in doar cateva secunde!

UITE CE PROBLEMA SUFLETEASCA ASCUNDE FIECARE DURERE A CORPULUI!

Majoritatea persoanelor au dureri de cap atunci cand tensiunea arteriala este foarte ridicata. Acest tip de durere aduce cu ea un pericol iminent, procovand numeroase pagube in organism si conducand chiar la moarte subita. Daca durerea de cap pe care o resimti este insuportabila, porneste din mijlocul fruntii si radiaza in toate partile fetei, ar trebui sa mergi urgent la medic. Situatia devine mai grava atunci cand durerea de cap este insotita de cefalee, amorteala, ameteala, halucinatii, pierderi de memorie, vorbire neclara sau dureri in piept. Totodata, daca durerea este in zona fruntii, ea poate avea aceeasi cauza.

Simti durere de cap in spatele ochilor? Desi probabilitatea este foarte mica, poti suferi de celafee cluster – o boala rara care apare in jurul ochilor si dureaza cateva saptamani. Desigur, acets tip de durere poate avea si o origine oftalmologica, asa ca ar trebui sa mergi la un control.

Te doare jumatate de cap? Cel mai probabil ai o migrena si nu trebuie sa te ingrijorezi foarte tare. Daca acestea persista si sunt foarte frecvente este bine totusi sa vezi un doctor. De cele mai multe ori migrenele semnaleaza un stil de viata haotic, nivel crescut de stres, factori psihologici, sau o dieta neadecvata.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top