Connect with us
Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie. Până atunci trupul său va fi depus la Biserica Costeasca.

Știri

Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie

Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie. Soțul artistei a mers la spital să ridice trupul neînsuflețit, care va fi depus la Capela Bisericii Costeasca.

Apropiații și cei care au iubit-o pe artistă își pot lua rămas bun de la Ileana Ciuculete la Capela Bisericii Costeasca, din Chitila. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi.

Cauzele morții Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie din cauza unei boli incurabile. Artista a aflat prea târziu că suferă de hepatita c. Boala a avansat și nu știa că are ciroză.

În primul interviu acordat de Cornel Galeș, soțul artistei, el povestește cât de repede a avansat această boală.

Citește și: Colegii de scenă deplâng dispariția Ilenei Ciuculete: „Sunt cam scurte viețile oamenilor care se consumă pe scenă”

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex.”, a spus Cornel Galeș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top