Connect with us
Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani! La mulți ani!

Știri

Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani! La mulți ani!

Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani. Ileana Stana Ionescu își sărbătorește ziua de naștere.  Aniversarea zilei de naștere va avea loc în familie. HUFF.ro și ȘtiriTV îi urează „La multi ani”.

Marea actriță Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani

Ileana Ionescu s-a născut pe 14 septembrie 1936 în orașul Brad, din județul Bran. La vârsta de 19 ani, Ileana Ionescu a debutat ca actriță pe scena Teatrului de Stat din Reșița cu rolul Agnes din „Școala femeilor”, de Moliere. Ileana Ionescu și-a încântat publicul timp de peste 60 de ani. Aceasta a jucat în peste 40 de piese de teatru și în peste 30 de filme, seriale și piese pentru televiziune.

Marea actriță Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani

Marea actriță Ileana Stana Ionescu împlinește 83 de ani

A jucat rolul Zoiței în, „Gaițele”, Fraulein, „Cuibul de viespi”, mama lui Romeo în „Alo, Olga în „Secretul lui Nemesis” și mama primarului în cel mai popular serial al momentului, „Las Fierbinți”.

Actrița a pus punct carierei

În 2018, Ileana Stana Ionescu și-a anunțat retragerea de pe marile scene de teatru ale României. Însă, ofertele nu au încetat să apară, dar aceasta le-a refuzat, pentru că nu se mai simte în putere. Soțul ei, Andrei Ionescu s-a retras de pe scenă în urma unui infarct.

Trebuia să continue niște spectacole la TNB și, pentru că s-a retras, piesele au fost scoase din repertoriu. A avut și o propunere de film înainte să se retragă. Lumea ne întreabă cum se simte Ileana, dacă poate să mai joace, dar starea ei nu îi permite acest lucru, o stare de slăbiciune generală datorată vârstei. Eu am 92 de ani, m-am retras de vreo 15 ani. Atunci am făcut un infarct și doctorul mi-a spus să mai las și pe alții. Eu sunt încă în putere, dar Ileana este mai puțin voinică”, a declarat Andrei Ionescu.

Ileana Stana și Andrei Ionescu, ambii actori, trăiesc o poveste de dragoste de 67 de ani. Potrivit soțului, aniversarea actriței se va ține în familie, în prezența oamenilor dragi. Acasă va fi organizată o petrecere, pentru că actrița se deplasează greu. Fiul celor doi actori, nu va fi alături de ziua mamei lui, acesta urmând să ajungă abia peste două săptămâni.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top