Connect with us
Ilfov: Incendiu în Chiajna, la două mansarde de bloc

Știri

Ilfov: Incendiu în Chiajna, la două mansarde de bloc

Incendiu în Chiajna (Ilfov) la două mansare de bloc. Pompierii au intervenit de urgență.

Un incendiu a izbucnit, vineri, la două mansarde de bloc din localitatea Chiajna, pe strada Toamnei, la faţa locului fiind trimise 20 de autospeciale de stingere cu apă şi spumă, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

„Este realizat dispozitiv pentru stingere şi protecţia altui bloc învecinat. Sunt trimise şi cinci autoscări”, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

Conform sursei citate, arderea este generalizată la mansardă, cu propagare la etajul trei. Nivelul de înălţime al clădirii unde a izbucnit incendiul este de P plus 3.

Deocamdată, nu se cunoaşte numărul de persoane care se aflau în cele trei imobile în momentul izbucnirii incendiului, dar autoritățile spun că nu există victime. În cele trei blocuri sunt câteva sute de apartamente, intervenţia anunţându-se de durată.

Ulterior, ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că în zonă nu sunt hidranţi, intervenţia fiind, astfel, îngreunată.

Caraș Severin: Două persoane au ajuns la spital din cauza unui incendiu

Două persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum în urma unui incendiu produs joi după-amiaza, într-un bloc din Reşiţa.

„Pompierii au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, că pe scara blocului este foarte mult fum. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje, cu o autoscară şi o autospecială de stingere. 

Din nefericire, incendiul s-a soldat cu două victime umane, care au fost evacuate din apartament de către pompierii militari şi transportate la UPU de către un echipaj SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă. În apartament se afla şi o căţeluşă, care avea trei pui. Unul dintre ei, însă, a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Incendiul a avut loc la etajul al doilea al blocului, iar vecinii s-au autoevacuat şi au alertat pompierii. Focul a fost lichidat destul de repede şi nu a produs pagube mari.

Se pare că incendiul a fost cauzat de folosirea intenţionată a sursei de aprindere, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top