Connect with us
Incendiu în Ștefănești, județul Ilfov, miercuri dimineața. Flăcările au izbucnit la o hală unde se aflau mase plastice și material lemnos.

Știri

ILFOV: Incendiu în Ștefănești. Patru persoane rănite

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineața la o hală de pe Șoseaua Ștefănești, din județul Ilfov. Patru persoane au fost rănite, ca urmare a incidentului produs la o hală unde se aflau mase plastice și material lemnos.

Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, pompierii intervenind cu 14 autospeciale de stingere şi o autoscară, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, la locul incendiului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, o autoscară, şase ambulanţe SMURD şi un echipaj de la Detasament Special de Salvatori.

Incendiul a cuprins o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, în interiorul halei ard generalizat mase plastice şi  material lemnos. În apropiere se află o altă hală, existând riscul ca flăcările să se extindă şi la aceasta, relatează news.ro.

Patru persoane sunt rănite, acestea fiind preluate de echipajele SMURD.

Daniel Vasile a precizat că există informaţii că alte două persoane ar fi fost în hala cuprinsă de flăcări.

Pompierii au realizat un dispozitiv circular şi intervin atât pentru stingerea incendiului din hală, cât şi pentru protejarea vecinatăţii şi limitarea extinderii flăcărilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top