Connect with us
Noi imagini cu Boureanu

Știri

Imagini incredibile cu Cristian Boureanu. Fostul politician își târăște fata pe jos. VIDEO

Scandal în mijlocul căruia se află Cristian Boureanu a pornit luni. Fostul politician a pus polițiștii pe jar după ce și-a lovit fiica, în vârstă de 15 ani, în trafic. Acum, o înregistrare video în care fostul politician îți târăște fata pe jos au apărut în presă.

boureanu

Aşa cum se poate vedea pe filmările din data de 12.09.2016, ora 15.50, cu puţin înainte de momentul scandalului din trafic, mai întîi apare fugind fata de 15 ani, apoi bodyguardul care aleargă cu spor, graţie antrenamentulului de la sală urmat, de SUV-ul de lux al lui Sorin Boureanu, unchiul fetei, şi apoi de Cristi Boureanu, care pare deja obosit.

Luni, fata lui Boureanu a strigat în plină stradă: ”mă ia acasă și mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii.” Întreaga scenă a fost surprinsă de paparazzi Cancan.ro.

Incidentul a avut loc pe o arteră foarte circulată din București, din apropierea parcului Herăstrău. La scenă a asistat și bodyguardul lui Boureanu, care era cu acesta în mașină. Fostul soț al Valentinei Pelinel a fost dus de oamenii legii la Secția 2 de Poliție.

Polițiștii au deschis dosar penal în cazul lui Cristian Boureanu, după ce acesta și-a agresat fata în plină zi, pe o arteră din București.

Fostul politician spune că a aflat de pe rețelele de socializare că fiica sa, Ioana (15 ani), nu este cu mama sa și a început să o caute. După ce a găsit-o, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Jandarmii care se aflau la o ambasadă de pe șoseaua Nordului au văzut scandalul, iar unul dintre ei a sunat la 112, anunțând că un bărbat încearcă să urce cu forța o tânără în mașină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top