Connect with us

Știri

IMAGINI INEDITE: Jay-Z a lansat TIDAL cu mare fast alaturi de MADONNA, NICKI MINAJ, BEYONCE si RIHANNA

Jay-Z vine de hac industriei muzicale online, lansand cel mai modern si mai celebru (deja) serviciu de streaming audio: TIDAL.

La ceremonia de lansare a serviciului care a avut loc in New York au participat mai multi cantareti cunoscuti, printre care Madonna, Kanye West, Rihanna, Beyonce (sotia lui Jay-Z) si Nicki Minaj.

CITESTE SI: OBAMA ERA SA-SI RUPA NASUL PE SCARILE UNUI AVION

Jay-Z si-a lansat azi noapte serviciul TIDAL care ofera 25 de milioane de cantece fara anunturi publicitare online, pentru doar 18,6 euro pe luna (19,99 dolari). Serviciul include 75.000 de videoclipuri, un identificator de melodii, lista de reproductii si o baza care gestioneaza mesajele de pe retelele de socializare.

TIDAL este compatibil cu aproape toate sistemele operative pentru telefonia mobila si calculator si va fi disponibil, pe langa Statele Unite unde a fost lansat acest streaming, in 31 de tari.

TIDAL vine in competitie directa cu Spotify si YouTube. Spotify este o alta platforma de streaming audio, respinsa de multi artisti, printre care si celebra cantareata Taylor Swift.

TIDAL1

TIDAL2

TIDAL3

TIDAL4

TIDAL5

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top