Connect with us

Știri

IMAGINI INEDITE: PASTE REGAL in MAREA BRITANIE: Cum au sarbatorit personalitatile cu sange albastru Duminica Pastelui catolic

PASTE REGAL IN MAREA BRITANIE. Aproape toata planeta sarbatoreste astazi Pastele, in timp ce la ortodocsi este abia Duminica Floriilor. In Marea Britanie, astazi a avut loc un adevarat eveniment regal la Capela St. George si Windsor Castle, unde membrii familiei regale britanice au iesit in public cu ocazia duminicii Invierii Domnului.

Regina Elisabeta, impreuna cu ducele de Edinburgh sau printesa Beatrice ori contesa din Wessex au fost astazi tinta tuturor fotografilor din Marea Britanie, care au urmarit si in acest an serviciul traditional de Paste care a avut loc la Windsor, la capela St. George.

CITESTE SI: IOHANNIS PETRECE PASTELE IN GERMANIA

Cotidianul Daily Mail publica mai multe fotografii cu figurile regale, pe care ti le prezentam si noi:
PASTE REGAL1
La intrarea in capela Sfantului George, regina Elisabeta si sotul ei au fost primiti de membrii familiei regale, printre care printesele Beatrice si Sophie, contesa de Wessex.

PASTE REGAL2
Regina Elisabeta primeste un buchet de narcise, imbracata intr-un costum albastru extrem de elegant, de la Milo Fairman (7).
PASTE REGAL3

PASTE REGAL4
Femeile din familia regala britanica, incluzand-o aici si pe Lady Louise Windsor, contesa de Wessex, Autumn Phillips si printesa Beatrice, glumind si afisand o imagine de buna dispozitie in drumul lor spre capela

PASTE REGAL5
Sophie, contesa de Wessex si fiica sa, Lady Louise, au apelat la culori pastelate, in timp ce printesa Beatrice si Autumn Phillips au ales jachetele navy.

PASTE REGAL6
Sophie, contesa de Wessex, se pare ca are ceva probleme cu pantofii pe care ii poarta: i-o fi intrat vreo pietricica?

PASTE REGAL7
Printul Andrew si printesa Anne

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top