Connect with us

Știri

Imagini revoltătoare! Zeci de elevi plecați în tabără la Costinești au dormit pe jos, în tren

Imagini revoltătoare cu elevi care dorm pe jos în tren, în drum spre mare. Situația este iesșită din comun.

Imagini revoltătoare din tren! Zeci de elevi de la Satu Mare au dormit pe jos.

Imaginile șocante și deopotrivă revoltătoare au fost publicate de Presa SM și dau naștere multor întrebări. Cum este posibil așa ceva în anul 2019? Elevii sunt în drum spre mare și se poate observa clar cum aceștia stau întinși pe jos, în vagoane și pe holul trenului.

Citește și: DIICOT confirmă oficial a doua victimă în cazul Caracal

Copii s-au așezat pe prosoape și stau chirciți pe jos, după ce CFR a decis să nu le mai asigure locuri la cușetă. În prealabil CFR a confirmat organizatorilor taberei că elevii vor avea locuri în vagoanele de dormit. Cu câteva zile înainte de plecarea la Costinești, compania feroviară s-a răzgândit și a anunțat că nu va mai putea asigura toate vagoanele cușetă necesare. Totodată, elevii care nu au primit locuri la vagonul de dormit au primit banii înapoi.

Citește și: Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct, dar nu la Kanal D

Puteți vedea aceste imagini revoltătoare mai jos:

 

 

 

 

 

Astfel unii dintre copii au fost norocoși, însă alții au dormit 20 de ore pe jos, în căldură și evident, mizerie. Copii au fost doborâți de oboseală și au decis să își întindă prosoapele pe jos și să tragă un pui de somn. Părinții au fost extrem de revoltați și au făcut reclamații.

Citește și: Prognoză meteo pe o lună. cum va fi vremea până în septembrie

În apropierea Bucureștiului elevii au fost ridicați de pe locuri de alți pasageri care ar fi avut locuri rezervate tocmai pe cele ocupate de copii.

Aceste imagini revoltătoare publicate în presa locală arată în ce condiții inumane au călătorii copii aproximativ 20 de ore

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top