Știri

Imagini ŞOCANTE cu un cadru didactic care îi bate cu BESTIALITATE pe copii

Materialul video a fost adus în 21 octombrie 2016 la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, de către un părinte.

Filmarea în care educatoarea Mihaela Ciornea, din localitatea Vrâncioaia, agresează fizic şi psihic doi băieţei, pe care-i bruschează, îi înjură, îi jigneşte şi îi loveşte în mod repetat în cap şi peste faţă, a îngrozit o ţară întreagă după ce a fost postată pe Youtube.

Citeşte şi Un nou EXAMEN! REGULI noi pentru obţinerea permisului de conducere

Acum, magistraţii de la Judecătoria Focşani au decis că femeia, care a suspendată în urma scandalului, trebuie să se interneze într-o clinică pentru evaluare psihiatrică.

Decizia este considerată o măsură de siguranţă pentru copiii de la grădiniţa din Vrîncioaia

Magistraţii Judecătoriei Focşani au dispus internarea educatoarei Mihaela Ciornea într-o clinică de psihiatrie, decizia fiind definitivă, însă nu este executorie.

Aceasta înseamnă că internarea este obligatorie, iar educatoarea trebuie să rămână sub observaţia specialiştilor până când se însănătoşeşte sau se observă o ameliorare, astfel încât să nu mai reprezinte un pericol pentru copii.

În urma scandalului, DGASPC Vrancea a decis ca părinţii şi copiii să fie consiliaţi psihologic. Ulterior, conducerea DGASPC Vrancea a făcut plângere penală în cazul educatoarei. Totodată, părinţii din localitate au dat declaraţii scrise în care au cerut ca educatoarea să nu le mai predea copiilor.

ATENŢIE! URMĂRIŢI IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL 

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More