Connect with us

Știri

Improspateaza-ti tenul cu aceste ingrediente minune

Iata cateva ingrediente super eficiente care te vor ajuta sa iti improspatezi tenul!

Iti simti tenul lipsit de viata si foarte obosit? Il poti ajuta folosind produse naturale, deosebit de eficiente, care iti vor oferi rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Trebuie doar sa stii cum sa le utilizezi!

1. Ceaiul verde. Acest ingredient este absolut minunat pentru orice tip de ten. Poti prepara o masca usoara din o jumatate de lingura de suc de lamaie, un varf de lingurita de turmeric si 3 linguri de ceai verde rece. Amesteca bine toate ingredientele si clateste-ti fata cu acest amestec. Spala-te apoi cu apa calduta. Poti repeta acest tratament de doua ori pe saptamana, el fiind mult mai eficient daca este aplicat seara.

2. Lamaia. Toata lumea stie ca lamaia este un miracol pentru tenul gras. Ea poate fi utilizata si pentru toate celelalte tipuri de ten, daca se amesteca cu ingredientele potrivite. O masca foarte sanatoasa este cea preparata dintr-un albus de ou, o lingura de zeama de lamaie si o lingurita de miere de albine. Se aplica pe toata fata, evitand zona ochilor si a buzelor si se lasa sa actioneze 15-20 de minute, dupa care se spala tenul cu apa calduta. Aplica masca aceasta o data pe saptamana, dupa ce faci o baie calda, care sa iti deschida porii. Astfel toate ingredientele vor patrunde mai bine in toate straturile pielii.

3. Papaya. Este fructul exotic ideal pentru pielea ta, fiind bogat in vitaminala A, C si E. Totodata, papaya are un continut foarte ridicat de antioxidanti, esentiali pentru o piele tanara. Zdrobeste miezul acestui fruct si amesteca-l cu putina miere de albine. Aplica toata pasta pe fata, evitand zona ochilor si a buzelor. Las-o sa actioneze 10 minute si spala-te cu apa calduta. Poti apela la aceasta masca ori de cate ori iti simti tenul obosit. Daca simti ca este totusi o masca prea uscata pentru tine, poti adauga cateva picaturi de ulei de cocos sau ulei de argan. Aceste uleiuri hidrateaza in profunzime si dau stralucire pielii.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top