Connect with us

Știri

În cadrul campaniei Oriflame “Frumoasă așa cum sunt eu”, Oana Pellea, Feli și Alina Chivulescu dezvăluie definiția lor pentru frumusețe

Oana Pellea, Feli si Alina Chivulescu au dezvaluit definitia lor pentru frumusete, au vorbit despre autenticitate, feminitate, bucuria de a fi diferite, in cadrul evenimentului de lansare a campaniei Oriflame Romania, “Frumoasa asa cum sunt eu”.

Un manifest, o poveste despre frumusetea reala care depaseste granitele fizice, o campanie despre provocări, hotărâre, sensibilitate și curaj.

Evenimentul de celebrare a frumusetii a adus laolalta 3 femei de succes.

“N-ai cum sa nu iubesti viata si frumusetea din tine. Eu sunt fericita ca sunt. Sunt fericita ca zi de zi ma pot descoperi si reinfiinta. Intalnirea cu sine e cea mai importanta intalnire a vietii tale. Alegerea Oriflame este un alt prilej ce il folosesc pentru a te incuraja sa fii tu. Oricand.”, asa descrie Oana Pellea propria viziune despre frumusete.

Feli a povestit cum a ajuns la maturitatea de a-si intelege frumusetea dincolo de aparente si criterii:

Eu sunt voce. Vocea pe care am mostenit-o de la mama mea. Sunt cea care a invatat ce i se potrivste si ce nu. Eu sunt culoare, eu sunt Feli. Iubesc proiectele care ma inspira sa fiu eu.

Asa am ales Oriflame, pentru provocarea lansata si pentru mesajul puternic pe care il transmite: iubeste-te asa cum esti, cu zambetul tau larg, cu gesturile unice si ideile tale expresive. Esti minunata.

Miss Romania 1992, actrita Alina Chivulescu a explicat cum frumusetea trece dincolo de fizic, dincolo de kilogramele strandard, de inaltimea clasica sau de culoare ochilor:

“Sunt bunatatea invatata acasa. Sunt respectul pe care il arat fata de mine, de cei dragi si de cei din jur. Sunt dedicare pentru fiecare clipa traita. Am invatat sa ma iubesc pe mine asa cum sunt Eu. E cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata. Oriflame inseamna provocare.

Provocarea de a te iubi asa cum esti de fapt, de a-ti acepta si indragi fiecare parte din suflet, minte si trup. Descopera-te si indragosteste-te de tine in fiecare zi. Aceasta este esenta unui proiect minunat, conturat de Oriflame.”

Participantele la eveniment au avut parte de surprize si s-au distrat incercand sa ghiceasca definitia frumusetii si 3 calitati pe care ar trebui sa le aiba o femeie frumoasa in viziunea unor barbati celebri din Romania.

„Cel mai important aspect si esential, dupa parerea mea, este feminitatea care in ultimul timp a inceput sa se piarda. E un cumul de aspecte: de la o piele bine ingrijita, la un corp armonios si par frumos pana la un zambet sugubat.” – asa a raspuns Razvan Fodor la intrebarea „Cum descrii o femeie frumoasa.” Participantele au avut ocazia sa afle care sunt cele 3 calitati care l-au facut pe Razvan sa se indragostreasca de o femeie.

“Ultima oara cand m-am indragostit de o femeie a fost acum 11 ani si acea femeie e nevasta’mea. 3 calitati – pai nu m-as duce direct la ele si as povesti de o chestie pe care o vad eu in ultima vreme, in societatea asta. A aparut aceasta boala pe care eu o numesc GSBM – gene, sprancene, buze, mese.

Aceasta boala a lovit letel spre fatal in tot ce inseamna feminitate. Din fericire, atat fetele cat si baietii au inceput sa se dezvolte, sa mearga la sala, sa-si dezvolte armonios corpul, insa din pacate strica frumusete de corp cu aceasta boala – GSBM. Revin la cele 3 calitati care mi-au placut la Irina: zambet cald si larg, posterior frumos, par frumos” – Razvan Fodor.

Radu Valcan descrie o femeie frumoasa asa cum ar descrie-o pe Adela:

„Cred ca o femeie frumoasa emana acea energie de care avem cu totii nevoie si asta vine din capacitatea interioara pe care o are femeia de langa tine de a umple spatiul ori golurile care asteapta sa fie completate. Cred ca asta inseamna frumusetea, acea femeie care radiaza si te molipseste cu veselia ei, cu fericirea ei.

Daca vorbim despre calitati, cele mai importante 3 calitati de care eu m-am indragostit la o femeie si acum vorbesc de Adela, au fost mai mult de 3: m-a impresionat rasul, felul ei de-a fi, vesela mereu, bunatatea si talentul, pentru ca Adela are un talent absolut in tot ceea ce face”, spune Radu Valcan.

Karolina Georgieva, director general Oriflame Romania, explica care este mesajul campaniei “Frumoasa asa cum sunt eu” care poate fi vazuta aici:

“Frumusetea un cunoaste sabloane. Ne dorim sa ne simtim bine in legatura cu noi insene, vrem sa ne facem propriile alegeri de frumusete. Ne dorim se ne simtim frumoase, in termenii nostri proprii.

In Oriflame suntem experti n dezvoltarea unor produse de infrumusetare de inalta calitate. Dar exista un singur expert care stie de ce e nevoie pentru a te simti cu adevarat frumoasa. Esti tu insati!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top