Connect with us
Andrei Galut, singurul membru al trupei Goodbye to Gravity ramas in viata in urma tragediei din Colectiv, a fost transferat la o clinica din Germania.

Știri

In ce stare se afla Andrei Galut, la aproape sase luni de la tragedia din Colectiv

Andrei Galut, solistul trupei „Goodbye to Gravity” si singurul membru al formatiei ramas in viata dupa tragedia din Colectiv, a fost transferat la o clinica privata din Germania.

Andrei Galut, solistul trupei „Goodbye to Gravity” si singurul membru al formatiei ramas in viata dupa tragedia din Colectiv, a fost transferat la o clinica privata din Germania.

La unitatea medicala din Germania, Andrei Galut va face recuperare fizica si va invata sa isi foloseasca din nou mana dreapta, dupa ce membrul i-a fost grav afectat in incendiul catastrofal din 30 octombrie 2015.

Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei Galut, spune ca artistul se afla intr-o clinica din Germania pentru recuperare fizica, dupa ce a fost transferat din spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde a suferit mai multe interventii chirurgicale.

Citeste si: Documentar Colectiv Discovery. VIDEO ONLINE

Citeste si: Avertisment! PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! Primul apel la 112 de la #Colectiv

”Starea lui Andrei este relativ buna, avand in vedere tot ceea ce s-a intamplat. In acest moment, el este in Germania la o clinica de recuperare dupa trauma pe care a suferit-o si se reface, i se aplica tot felul de proceduri de kinetoterapie, fizioterapie si tot ceea ce inseamna recuperarea indeosebi a mainii drepte, care a fost cel mai grav afectata. Medicii nu pot sa aprecieze in acest moment cat va mai dura acest tratament, de la o zi la alta constata ce anume mai trebuie facut si nu pot sa faca niciun fel de aprecieri privind durata acestuia”, a declarat Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei Galut, pentru Mediafax.

Aceasta a precizat ca, desi tanarul a suferit arsuri pe mai multe parti ale corpului, acum poate sa mearga, sa manance si sa vorbeasca, dar este insotit in permanenta de mama sa.

In urma incendiului din clubul bucurestean Colectiv, au murit 64 de oameni.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top