Connect with us
În luna cadourilor, dacă veți cumpăra biletele de pe site-ul Tarom, veți intra în cursa pentru cinci vouchere cadou, în valoare de 120 euro fiecare

Știri

În luna decembrie, Tarom oferă clienților cinci vouchere-cadou

Compania Tarom a pregătit pentru luna decembrie surprize și oferte de nerefuzat. În luna cadourilor, Tarom vă oferă și cele mai bune tarife pentru destinațiile externe. Iar dacă veți cumpăra biletele de pe www.tarom.ro, veți intra în cursa pentru cinci vouchere-cadou, în valoare de 120 de euro fiecare.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să achiziționați, în perioada 12-18 decembrie 2016, bilete de călătorie dus-întors, pe curse externe operate Tarom. Rezervările trebuie făcute pentru perioada 16 ianuarie 2017–31 martie 2017. După ce efectuați plata cu cardul, completați formularul de înscriere în concurs și finalizați rezervarea.

Tarom oferă cinci vouchere-cadou în valoare de 120 de euro fiecare

Voucherele-cadou vor putea utilizate pentru achitarea parţială sau integrală a unui viitor bilet Tarom, emis până la data de 31 martie 2017, pe curse operate de Tarom, pentru călătorii efectuate până la data de 30 iunie 2017.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 21 decembrie 2016. Rezultatele concursului vor fi afișate pe site-ul companiei și pe pagina de Facebook a acesteia.

Citește și: Oferte TAROM Crăciun 2016

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în anul 1954. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam iar din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). Din anul 2000, tarom este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top