Connect with us

Știri

In Memoriam George Alexandru: Doua spectacole ale actorului vor fi difuzate, luni, la TVR

Televiziunea Romana a decis sa ii aduca un ultim omagiu lui George Alexandru, luni, atunci cand va difuza doua spectacole din a caror distributie a facut parte si cunoscutul actor, respectiv „Scapino”, de Molière, si „Escu…”, dupa Tudor Musatescu.

Casa de Productie TVR invita telespectatorii sa il vada pe regretatul actor George Alexandru in productiile „Scapino”, care va fi difuzata la TVR 2, luni, de la ora 20.10, si „Escu…”, transmisa in aceeasi zi, la TVR 3, de la ora 20.00.

Citeste si: Actorul George Alexandru a murit

„Scapino”, de Molière, reprezinta o adaptare de Alexandru Dabija, a carei regie TV este semnata de Domnita Munteanu, iar scenografia, de Sica Rusescu. Din distributia spectacolului fac parte, alaturi de George Alexandru, Horatiu Malaele, Mircea Constantinescu, Valentin Teodosiu, Valeriu Preda, Mircea Jida, Victoria Cocias, Anca Bajenaru si Camelia Zorlescu.

Citeste si: GEORGE ALEXANDRU, inmormantat luni la Cimitirul Ghencea. Vezi BIOGRAFIA marelui actor

„Escu…” este un spectacol dupa Tudor Musatescu, a carei regie este semnata de Constantin Dicu si Robert Cismigiu. Din distributie fac parte si Ileana Stana Ionescu, Mihai Constantin, Sebastian Papaiani, Marius Florea Vizante, Elvira Deatcu, Luminita Erga, Constantin Cojocaru si Petre Lupu.

Marele actor George Alexandru, supranumit Jorjac de catre prietenii sai, a murit, vineri, la ora 23.30, din cauza unei infectii abdominale grave. Barbatul avea 58 de ani.

Sursa foto www.tvr.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top