Categorii Știri

Încălțămintea outdoor domină străzile și cucerește streetwear-ul în 2023!

Încălțămintea tip outdoor nu mai poate fi găsită doar în afara orașului, iar toate indiciile arată că în anul 2023 va cuceri și jungla urbană. Sneakerheads apreciază din ce în ce mai mult așa-numitul stil gorpcore și încorporează cu entuziasm încălțămintea și îmbrăcămintea outdoor în ținutele lor de zi cu zi. Vrei să afli ce modele de încălțăminte cu un vibe outdoor sunt în trend în prezent? Am întocmit special pentru tine o listă cu cele mai tari modele.

adidas Terrex

Pantofii outdoor din colecția adidas Terrex sunt un hit absolut al streetwear-ului. Designul este undeva între sportiv și de inspirație alpină și, în funcție de croială, poate fi mai mult sau mai puțin robust. De asemenea, poți alege culoarea pantofului – în funcție de preferințele tale, poți opta pentru o versiune pământie sau pentru una în culori mai vibrante. Toate modelele din gama adidas Terrex sunt în tendințe în prezent și nu te vor dezamăgi atunci când vine vorba de relevanța ținutei tale. De asemenea, este imposibil să treci cu vederea beneficiile lor funcționale. Pantofii sport adidas Terrex ascund tehnologii – cum ar fi talpa Traxion, care amortizează vibrațiile – care au un impact asupra confortului, dar și asupra durabilității produsului. Având în vedere că toate semnele indică faptul că stilul gorpcore va face parte pe termen lung din streetwear, merită să investești în niște pantofi care vor rezista mai multe sezoane. Cu modelul adidas Terrex, poți fi sigur de asta.

adidas Hyperturf

O altă ofertă a gigantului german este modelul adidas Hypertruf, care este un exemplu perfect de îmbinare abilă a esteticii urbane cu naturalețea naturii. Spre deosebire de pantofii din gama adidas Terrex, modelul adidas Hypeturf are partea superioară care amintește mai mult de încălțămintea lifestyle, completată de o asociere de materiale, la fel ca iconicii „daddy shoes”. Acești pantofi sport au cu siguranță un caracter gorpcore, dar tot cu o inspirație urbană vizibilă. Sunt disponibili în mai multe variante de culoare, astfel încât să poți decide dacă optezi pentru un vibe puternic de outdoor (varianta all black) sau dacă alegi una mai discretă (de exemplu, bej sau albastru-alb). Pe lângă designul la modă, barbati incaltaminte outdoor este bineînțeles durabilă și excepțional de confortabilă, datorită sistemului Adiprene+ care absoarbe șocurile.

Fila Ray Tracer

O opțiune de încălțăminte outdoor mai puțin spectaculoasă, care poate fi încorporată în ținutele urbane. Pantofii sport din seria Fila Ray Tracer pot fi descriși drept „ugly shoes” într-o versiune deosebit de crudă. Partea superioară redusă, realizată din materiale combinate, are o croială sportivă, dar această impresie este completată de talpa solidă, cu bandă de rulare puternic canelată. Sistemul de înșiretare specific, puternic, contribuie, de asemenea, la caracterul gorpcore al acestor pantofi. Marca Fila oferă, de asemenea, hit-ul său outdoor în mai multe variante de culori, dintre care negrul și roșul par a fi cele mai reușite.

Helly Hansen Cascade

Ultima sugestie este poate cea mai concretă și pare să reflecte cel mai bine natura stilului outdoor. Este suficient să te uiți la partea superioară înaltă a modelului Helly Hansen Cascade pentru a-ți da seama că ai de-a face cu o încălțăminte rezistentă, care oferă suport picioarelor și este confortabilă din punct de vedere termic. Iar tendința este ca acest lucru să fie evident, nu în ultimul rând în ținutele, care au alături blugi și tricouri în loc de haine de trekking. Gama de culori direct dintr-un magazin de alpinism nu face decât să sporească efectul. Nu ne vom opri asupra laturii funcționale a acestor ghete, pentru că ar trebui să enumerăm o serie de soluții care le fac de-a dreptul indestructibile. Dacă vrei să faci un pas mai departe în combinarea outdoor-ului cu streetwear-ul, optează pentru versiunea Helly Hansen Cascade.

Ai pus deja ochii pe modelul outdoor preferat? Caută-l în magazinul online și în showroom-urile https://sizeer.ro – un specialist în tendințe stradale.

Share
Scris de
Olănescu Andrei

Acest site foloseste cookies.

Read More