Connect with us

Știri

Incendii în Botoșani și Buzău! Pompierii au intervenit de urgență!

Un incendiu a izbucnit la o fabrică din Botoșani. Cinci autospeciale au intervenit la fața locului, după ce focul a cuprins o suprafață de peste 1.500 de metri pătrați.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 11.00, la acoperişul unei hale de turnătorie care aparţine unei fabrici de prelucrări metalice din municipiul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu. Paisprezece oameni se aflau în incinta fabricii.

Cinci autospeciale de pompieri s-au deplasat la faţa locului, la sosirea acestora incendiul manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi.

Conform sursei citate, a existat pericolul producerii unei explozii, deoarece cuptorul din hală era alimentat cu gaze naturale.

Cele 14 persoane care se aflau în hală în momentul izbucnirii incendiului au reuşit să iasă singure înainte să sosească pompierii, nefiind victime.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii lucrează la lichidarea incendiului.

În sprijinul pompierilor din Botoşani au venit două echipaje de la Detaşamentul Dorohoi, care sunt pregătite să intervină în cazul în care este nevoie.

Citește și: Giurgiu: Incendiu în Clejani, la un depozit de mobilă

Incendiu la un bloc din județul Buzău

Un alt incendiu a izbucnit miercuri la un bloc din Siriu, județul Buzău. Focul a cuprins 250 de metri din acoperiș, iar pompierii au intervenit de urgență.

Trei persoane se aflau în imobil și au fost evacuate la timp, fără a fi rănite.

Patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, precum și ambulanțe se află la fața locului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top