Știri

Incendiu în Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Incendiu în Bistrița-Năsăud. Tragedie în localitatea Dorolea, din județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat a murit, după ce o anexă a gospodăriei sale a luat foc. Incendiu s-a aprins în camera în acre dormea bărbatul. El a fost găsit carbonizat.

Di primele informații, cauza incendiului ar fi depozitarea unor materiale combustibile în apropierea sobei.

„Incendiul s-a produs sâmbătă dimineaţă, în localitatea Dorolea, din judeţul Bistriţa-Năsăud, la o anexă dintr-o gospodărie”., potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Incendiu în Bistrița-Năsăud: un bărbat a murit

La faţa locului au ajuns întâi pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Livezile, iar apoi au venit şi pompierii militari ai ISU.

”Incendiul a fost lichidat rapid, iar imediat s-a putut asigura accesul în interior, unde a fost găsit un bărbat decedat. Trupul era carbonizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud.

Primele date de la faţa locului arată că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de ”amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile în apropierea sobei”, a precizat reprezentantul ISU.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More