Connect with us

Știri

Incendiu în Buzău: Un bărbat a murit, iar fiul său a fost rănit

Incendiu în Buzău, vineri noaptea. Un bărbat de 70 de ani a murit în timp ce se afla la priveghiul soției sale decedate iar fiul bătrânilor a suferit arsuri.

Potrivit vecinilor, femeia de 65 de ani a murit în timpul serii iar bărbatul și-a anunțat fiul. Acesta a venit la priveghi cu o mașină de serviciu. În jurul orei 23.00, locuinţa bătrânilor a fost cuprinsă de flăcări.  Fiul a ieşit să ceară ajutor pentru a scoate din curte maşina firmei.

Un vecin a încercat să îl ajute însă nu a reușit să deblocheze porțile. Flăcările s-au extins destul de repede iar localnicul a ieşit din curte.

Incendiu în Buzău: Fiul bătrânilor a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului

Tânărul a suferit arsuri pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului, după ce a reușit să iasă din curte cu mașina.

Tatăl său, în vârsta de 70 de ani, nu a putut ieși din casă și a murit carbonizat.

”Detaşamentul de Pompieri Buzău a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu la o casă. Ajunşi la faţa locului cu trei autospeciale am constatat că incendiul se manifestă generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. În locuinţă, din ce am înţeles de la vecini, avea loc un priveghi al unei femei.

Pe fiul celor doi am reuşit să îl scoatem dintre flăcări şi să îl predăm unui echipaj de la Ambulanţă pentru acordarea primului ajutor, acesta suferind arsuri pe 30 la sută din corp. Soţul femeii nu a mai putu fi salvat şi cum arderea a fost generalizată acesta a murit carbonizat ”, a declarat căpitanul Eduar Dumitriu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top