Connect with us
Incendiu de proporții în Codlea, în județul Brașov. Un cenntru de colectare de deșeuri a fost curpins de flăcări. Focul a fost observat de un paznic.

Știri

Incendiu în Codlea, la un centru de colectare de deșeuri

Incendiu în Codlea. Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţă într-o hală a unei societăţi din oraşul Codlea, judeţul Braşov. Focul a cuprins un spaţiu de 500 de metri pătraţi în care era hârtie şi plastic fiind afectat. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, informează news.ro.

Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţă, într-o hală plină cu baloţi de plastic şi hârtie a unei societăţi din oraşul Codlea, judeţul Braşov. Firma se ocupă cu reciclarea de deşeuri.

Incendiu în Codlea, la o firmă de colectare de deșeuri

Flăcările au fost observate de paznicul societăţii. Acesta a sunat la 112 în momentul în care a observat focul. Incendiul s-a extins rapid şi risca să ajungă la nişte case aflate în apropiere, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

La faţa locului, s-a intervenit cu cinci autospeciale, trei de la ISU Braşov şi două de la Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă din Codlea. Acţiunea a fost îngreunată deoarece în zonă nu sunt hidranţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost localizat şi nu mai există pericolul să se extindă.

În total au ars deşeurile de pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, pompierii urmând să stabilească ce a cauzat incendiul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top