Connect with us
Incendiu de devastator în România! 25 de echipaje s-au deplasat la fața locului. STAREA VICTIMELOR

Știri

Incendiu de devastator în România! 25 de echipaje s-au deplasat la fața locului. STAREA VICTIMELOR

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață la o hală de 2.500 de metri pătrați, din zona industrială a municipiului Vaslui, unde sunt deșeuri de fibră de sticlă, transmite MEDIAFAX.

Pompierii intervin cu cinci autospeciale cu apă și spumă, cu 18 subofițeri și 3 ofițeri pentru a stinge incendiul care a izbucnit la o hală în care sunt deșeuri de fibră de sticlă, iar intervenția fiind dificilă pentru că în zonă nu sunt hidranți.

“La ora 8.54 ISU Vaslui a fost apelat prin 112, că există un incendiu la un depozit de mase plastice. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale, cu 25 de oameni.

Intervenția este dificilă deoarece la fața locului nu există apă, cantitatea de materiale este depozitată într-un depozit, sunt aproximativ 4.500 metri cubi de deșeuri de fibră de sticlă.

Este în apropiere, la 500 de metri un loc de unde putem alimenta, este foarte dificil, ne-ar trebui ca în zonă să fie mai mulți hidranți, dar este vorba despre o clădire dezafactată în care sunt depozitate deșeurile”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petre Iftene.

Potrivit unor informații, deșeurile aparțin unei firme din Piatra Neamț, care are un depozit și în zona industrială din Vaslui. Hala are aproximativ 2.500 de metri pătrați și în acest moment flăcările au cuprins 1.900 de metri pătrați.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top