Connect with us
Incendiu în Galați. Momente de panică pentru oamenii care se aflau în cel mai mare centru comercial din Galați. Acoperișul clădirii...

Știri

Incendiu în Galați. Un centru comercial a fost evacuat

Incendiu în Galați. Câteva zeci de persoane au fost evacuate dintr-un centru comercial, în urma unui incendiu. Focul a pornit la acoperișul clădirii.

Update, ora 18:50: Potrivit unui comunicat remis de reprezentanții centrului comercial, focul s-a aprins din cauza unui scurtcircuit.

„Din cauza unui scurtcircuit, instalatia de lumini situata pe fatada centrului comercial a luat foc. Echipa mall-ului a luat imediat masuri, oprind incendiul in mai putin de 5 minute cu ajutorul extinctoarelor si anuntand echipajul de pompieri, care, in momentul in care a ajuns la fata locului a constatat stingerea flacarilor.

Mentionam ca nicio persoana nu a fost ranita, nu a fost vorba de evacuare, iar activitatea centrului comercial si a publicului nu a fost afectata.

Siguranta vizitatorilor nostri este o prioritate pentru noi, astfel ca suntem pregatiti in orice secunda cu cele mai avansate solutii de protectie, pentru ca cei care ne treg pragul sa se afle intotdeauna in siguranta.”

Știre inițială: Câteva zeci de persoane au fost evacuate, luni seară, din cel mai mare centru comercial din municipiul Galaţi, în urma unui incendiu izbucnit la acoperişul construcţiei.

Flăcările și fumul gros au apărut din senin, într-un magazin situat la nivelul superior. Când și-au dat seama că tavanul a luat foc, angajații au luat stingătoarele și au stins incendiul care amenința și celelalte magazine din incinta mall-ului.

Imediat toate persoanele care erau în magazin, dar și o parte din mall au fost evacuate.

Între timp, câțiva oameni care se aflau în complexul comercial au sunat la 112, iar o mașină de pompieri s-a deplasat la fața locului.

„A izbucnit un incendiu, probabil de la un scurtcircuit electric. Personalul a intervenit rapid și a stins incendiul care afecta o parte din tavan. Chiar dacă incendiul era lichidat, pompierii au verificat dacă mai exista pericolul reaprinderii. Toți oamenii din magazin au fost evacuați”, a declarat mr. Eugen Chiriță, purt. de cuv. al I.S.U. Galați.

Incendiu la mall, în Galați

Pompieri intervin în prezent pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul celui mai mare centru comercial din municipiul Galaţi. Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, focul a izbucnit la acoperișul clădirii, relatează news.ro.

El a precizat că persoanele aflate în mall au fost evacuate, fără ca nimeni să fie rănit.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top