Știri

Incendiu în Gara de Nord din București. Un bărbat este în stare critică

Incendiu în Gara de Nord din București. Un bărbat este internat în stare critica la Spitalul de Urgenta „Floreasca” din Capitala, in urma unui incendiu izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, in subsolul sediului Politiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord.

Incendiu în Gara de Nord, un bărbat în stare critică

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost anuntat marti seara, in jurul orei 23.45. La fata locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare si o ambulanta SMURD.

Vasile a precizat ca incendiul se manifesta la subsolul sediului Politiei Transporturi din Gara de Nord, iar pompierii au gasit in interior un barbat cuprins de flacari. Reprezentantul ISU a mai spus ca barbatul, in varsta de 30 de ani, a fost scos de catre echipajele de interventie, fiind preluat de o ambulanta si transportat in stare grava, cu arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului, la Spitalul de Urgenta Floreasca”.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov a mai spus ca incendiul a fost stins in scurt timp, precizand ca in incaperea cuprinsa de incendiu erau depozitate cartoane si obiecte de mobilier.

Reprezentantii Spitalului „Floreasca” au declarat, miercuri dimineata, pentru News.ro ca barbatul este in stare critica, avand rani profunde pe toata suprafata corpului, iar mainile ii sunt carbonizate. Medicii spun ca are sanse minime de supravietuire.

Primele informatii arata ca victima este o persoana fara adapost, informează stirileprotv.ro.

Articole pe aceeași temă:

Incendiu puternic la una dintre cele mai importante atracții turistice din Londra

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More