Connect with us
Un incendiu a izbucnit joi dimineata, la blocul din Iasi in care s-a produs o explozie in urma cu trei zile. Pompierii au reusit sa stinga flacarile.

Știri

INCENDIU in IASI, la blocul in care s-a produs o explozie

Un incendiu a izbucnit in Iasi, la blocul in care s-a produs o explozie in data de 1 august 2016. Flacarile au izbucnit la parterul blocului in jurul orei 6 si jumatate.

Conform purtatorului de cuvant al ISU Iasi, incendiul a izbuncit din cauza scanteilor ramase intre cartile si materialele textile din ruinele blocului.

„Locatarii au foarte multa maculatura si materiale textile, incendiul a izbucnit, probabil, de la scanteile ramase acolo”, a declarat purtatorul de cuvant Loredana Covalschi pentru Mediafax. Pompierii au reusit sa stinga incendiul dupa aproximativ 30 de minute.

Citeste si: EXPLOZIE IASI: Doi oameni au murit, alti 11 au fost raniti VIDEO

Luni seara, o explozie a avut loc la acelasi bloc de locuinte din Iasi. Deflagratia a fost urmata de un incendiu, care a dus la moartea a doua persoane si ranirea a altor 11. Pompierii au avut o misiune dificila, din cazua prabusirii peretilro peste materialele combustibile depozitate in boxele din subsol, dar si de fumul gros rezultat in urma arderii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top