Connect with us
Incendiu în București, în Piața Romană

Știri

Incendiu în București, în Piața Romană. A fost pericol de explozie

Incendiu în București. O țeavă de gaze, aflată la subsolul unui bloc, a luat foc. Este vorba de un bloc situat pe strada George Enescu, în apropiere de bulevardul Magheru.

UPDATE 20:50 – Un alt incendiu în București pe 15 noiembrie. 4 case au luat foc în sectorul 1

Update, ora 14:14: Un pompier a fost rănit în timpul misiunii de stingere a incendiului. Acesta a suferit arsuri ușoare la față și a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca. Deocamdata, la fața locului sunt mai mulți pompieri care verifică eventuale noi focare.

Update, ora 13:33: Incendiul de la subsolul unui bloc aflat în reabilitare a fost stins, potrivit Digi24.

Mai multe echipaje de pompieri, dar și ambulanțe sunt la fața locului, pentru că există pericol de explozie. Zona a fost izolată. În plus, trei persoane, care locuiesc la etajele superioare ale blocului au fost evacuate. Pompierii verifică dacă mai sunt oameni în blocul la subsolul căruia este incendiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, până în prezent, nu au fost identificate victime.

Accesul în zona focarului este îngreunat de o schelă folosită la reabilitarea blocului, potrivit news.ro.

Este pericol de explozie. O țeavă de gaze a fisurat în subsolul unui bloc situat în apropiere de Bulevardul Magheru, din centrul Bucureștiului.

La locul incendiului au fost trimise două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, fiind prezentă şi o echipă de la compania de gaze.

Știre în curs de actualizare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top