Connect with us
Incendiu în București, în Sectorul 1

Știri

Incendiu în București, în Sectorul 1

Un număr de 12 autospeciale şi două autoscări au intervenit, în noaptea de miercuri şi joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţe situate în sectorul 1 din București, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Conform sursei citate, au fost afectate trei imobile, de pe străzile Miercari şi Şaguna, fiind constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor.

Din cauza vântului, incendiul a fost propagat şi la locuinţele învecinate, flăcările manifestându-se pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

Potrivit ISUBIF, nu au fost persoane rănite, incendiul fiind localizat.

Te-ar putea interesa și: Incendiu în Gorj

Pompierii au intervenit, miercuri seara, în cazul unei explozii produse la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de locuinţe de pe strada Griviţa din municipiul Târgu-Jiu, nefiind înregistrate victime, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Potrivit sursei citate, ISU Gorj a fost anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 despre producerea exploziei. La faţa locului s-au deplasat atât echipaje pentru stingerea incendiilor, cât şi pentru acordarea primului ajutor calificat care au constatat că explozia a avut loc în balconul imobilului, care era închis, fiind singura încăpere afectată.

„Cu toate că proprietarii se aflau în apartament în momentul producerii exploziei, din fericire, aceştia nu au suferit leziuni, iar explozia nu a fost urmată de incendiu”, a spus Florin Chisim.

Cauza probabilă a producerii exploziei este în curs de stabilire.

Citește și: Incendiu la grădiniță. Copii evacuați de urgență

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top