Connect with us
Incendiu în București, în Sectorul 3: O femeie a murit

Știri

Incendiu în București, în Sectorul 3: O femeie a murit

O femeie de 79 de ani a murit într-un incendiu izbucnit joi dimineaţă la un bloc de locuinţe din strada Lucreţiu Pătrăşcanu, Sector 3, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF).

Iniţial, un bărbat şi o femeie au fost găsiţi de pompierii salvatori în stare de inconştienţă şi au fost scoşi în afara locuinţei pentru acordarea primului ajutor.

„În scurt timp, a fost stabilizat bărbatul, în vârstă de 82 ani, transportat ulterior la Spitalul Pantelimon, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea femeii, în vârstă de 79 ani. Incendiul nu s-a extins la vecinătăţi”, au precizat oficiali ai ISUBIF.

Au acţionat pompierii Detaşamentului Morarilor cu două autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD, o autoscară şi un echipaj de descarcerare.

Te-ar putea interesa și: O femeie din Sălaj a murit după un incendiu

O femeie de 84 de ani din localitatea Cozla a fost găsită moartă de pompierii solicitaţi să stingă incendiul izbucnit, miercuri dimineaţa, la casa în care aceasta locuia.

„Miercuri dimineaţa, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Cozla. O persoană vârstnică, o femeie de 84 de ani, a fost surprinsă de incendiu în locuinţă şi nu a mai reuşit să iasă, fiind găsită decedată”, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, incendiul a distrus aparatura electrocasnică, obiecte de mobilier, geamuri şi uşi şi a fost deteriorat podul clădirii şi acoperişul.

„Cauza probabilă de incendiu a fost un aparat de gătit – aragaz – lăsat pornit nesupravegheat”, a arătat sursa citată.

Citește și: Incendiu pe Aeroportul Otopeni! Pompierii au intervenit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top