Connect with us

Știri

Incendiu în București! Trei persoane au primit îngrijiri medicale!

Un incendiu a izbucnit vineri într-un bloc al cartierului Dorobanți din București. Un bărbat expus la fum a primit îngrijiri medicale și i s-a administrat oxigen prin mască.

În apartamentul în care a izbucnit incendiul este depozitată o cantitate mare de materiale textile, mase plastice, lemn.

În total, trei persoane au primit îngrijiri medicale. Alte două au refuzat transportul la spital.

Incendiul a izbucnit la etajul 3 al blocului de 4 etaje. La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale și echipaje SMURD.

Incendiul arde cu flăcări mari, vizibile din exteriorul clădirii, cu degajare mare de fum în apartament și pe casa scării. Circa șapte persoane au fost evacuate.

Te-ar putea interesa și: Incendiul la Turnul Trump! In ce stare se află președintele american

Un incendiu a izbucnit luni pe acoperişul Turnului Trump din oraşul New York, anunţă autorităţile americane, conform CBS News.

Incendiul a izbucnit în zona acoperişului Turnului Trump, situat în cartierul Manhattan din New York. Focul a izbucnit în jurul orei 7.00 (14.00, ora României), au transmis Pompierii.

Donald Trump, preşedintele SUA, nu se afla în clădire în momentul producerii incidentului, informează postul Fox29.

Pompierii depun eforturi pentru stingerea focului, care afectează etajele superioare ale imobilului.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Te-ar putea interesa și: Donald Trump avertizează regimul de la Teheran, în contextul protestelor din Iran

Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat autorităţile iraniene că “lumea urmăreşte” protestele faţă de problemele economice şi corupţie, îndemnând regimul de la Teheran să respecte drepturile cetăţenilor.

“Am văzut multe relatări despre proteste paşnice organizate de cetăţeni iranieni care s-au săturat de corupţia regimului şi de cheltuirea avuţiei naţiunii pe finanţarea terorismului în străinătate.

Guvernul Iranului trebuie să respecte drepturile cetăţenilor, inclusiv libertatea de exprimare. Lumea urmăreşte!”, a transmis Donald Trump sâmbătă prin Twitter.

Donald Trump contestă Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Teheranul şi acuză de terorism Iranul, un stat majoritar şiit, unul dintre inamicii Israelului şi monarhiei sunnite din Arabia Saudită, două naţiuni care sunt aliaţi strategici ai Statelor Unite.

Proteste antiguvernamentale au izbucnit joi în Iran. Nu este clar cine organizează şi finanţează protestele faţă de creşterea preţurilor şi corupţie. Manifestaţii au avut loc în oraşele Rasht, Kermanshah, Isfahan şi Hamadan. Protestatari au fost reţinuţi de poliţie în Teheran.

Departamentul de Stat american a condamnat reţinerile, îndemnând “toate naţiunile să ofere susţinere publică poporului iranian şi revendicărilor cetăţenilor pentru drepturi fundamentale şi pentru combaterea corupţiei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top