Connect with us
Incendiu în Focșani, joi, 9 martie, la o pensiune care se află în apropierea mai multor blocuri, dar și au unei benzinării din cartierul Sud.

Știri

Incendiu în Focșani, la o pensiune. O benzinărie și mai multe blocuri se află în zonă

Un incendiu a izbuncit la o pensiune din Focșani (județul Vrancea) în apropierea căreia se află mai multe blocuri de locuințe, dar și o benzinărie. Două blocuri au fost evacuate, iar pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi la prânz, la o pensiune din municipiul Focşani, în apropierea căreia se află mai multe blocuri de locuinţe, dar şi o benzinărie, iar la faţa locului intervin pompierii cu şase autospeciale, locatarii din imobilele învecinate fiind evacuaţi.

Focul s-a extins și la acoperișul unui bloc din imediata apropiere, arzând jumătate din mansardă. De asemenea, autoturismele parcate în zonă au fost ridicate de o maşină de tractare. Traficul a fost închis în zonă!

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Florin Olaru, incendiul a cuprins acoperişul pensiunii, situată în cartierul Sud din Focşani, flăcările manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

Citește și: Incendiu puternic in Bucuresti!

La faţa locului intervin peste 30 de pompieri cu şase autospeciale, în zonă fiind degajat un fum gros.

În apropierea pensiunii se află mai multe blocuri de locuinţe, dar şi o benzinărie. Locatarii blocurilor din imediata apropiere au fost evacuaţi.

Furnizarea gazelor şi a energiei electrice a fost oprită în zonă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top