Connect with us
Incendiu în Neamț, în localitatea Viișoara. Focul s-a aprins la o pensiune ân care se aflau mai mulți turiști cazați.

Știri

Incendiu în Neamț: Turiștii cazați în pensiune, evacuați

Incendiu în Neamț la o pensiune în care mai mulți turiști petreceau noaptea dintre ani. Totul s-a întâmplat la o pensiune situată în localitatea Viișoara, la aproape un kilometru de municipiul Piatra Neamț.

Aproximativ 20 de turiști care petreceau trecerea dintre ani la Pensiunea Boema au trecut prin clipe dramatice. Pensiunea a fost cuprinsă de flăcări, chiar în timp ce oamenii petreceeau. Potrivit reprezentanților ISU, focul s-a aprins la acoperiș, iar flăcările au afectat mansarda, acolo unde se aflau mai multe camere de cazare.

Incendiu în Neamț, la o pensiune cu turiști

Proprietarul pensiunii a sunat de urgență la 112. Până la sosirea salvatorilor, acesta a evacuat toți turiștii din pensiune. Oamenii au reușit să-și ia câteva dintre bagaje și au ieșit afară.

La fața locului s-au deplasat de rugență mai multe echipaje ISU Neamț și Smurd. Aceștia au intervenit pentru stingerea flăcărilor, care riscau să se extindă.

Pentru moment nu este certă cauza incendiului. Din primele verificări, pompierii spun că cel mai probabil a fost vorba de un scurtcircuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top