Connect with us
Incendiu în Pitești, un bloc întreg a fost evacuat. Pompierii ajunși la fața locului au constatat că incendiul a fost provocat de un cablu...

Știri

Incendiu în Pitești. Locatarii unui bloc au fost evacuați

Incendiu în Pitești, într-un apartament. Toți locatarii unui bloc au fost evacuați.

Focul a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Pitești. Un bărbat a fost găsit inconștient în baia apartamentului.

Din primele cercetări, incendiul a fost provocat de un cablu electric și a izbucnit în balconul unui apartament. Bărbatul care locuia în respectivul apartament a fost găsit inconștient în baie. Martorii au sunat la 112, iar un echipaj Smurd s-a deplasat de urgență la fața locului. Medicii l-au transportat pe bărbat la spital.

Incendiu în Pitești. Un bloc întreg a fost evacuat

„Incendiul a izbucnit, vineri după-amiază, în balconul unui apartament dintr-un bloc din cartierul Războieni.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure.

În momentul în care au ajuns la locul intervenţiei, pompierii le-au recomandat locatarilor blocului să părăsească imobilul.

Echipele de intervenţie au constatat că apartamentul era inundat cu fum. Incendiul se manifesta în balconul acestuia. Un bărbat a fost găsit inconştient în baie, fiind transportat de urgenţă la spital.

După ce au stins focul, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un cablu defect, care alimenta un bec.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top