Connect with us
Un incendiu a izbucnit la o ferma din localitatea Baba Ana, din judetul Prahova. Proprietarul spune ca 20 de animale erau inauntru

Știri

Incendiu in Prahova, la o ferma. Focul a cuprins 10 mii de metri patrati!

Un incendiu puternic a cuprins, sambata dupa amiaza, o ferma de animale si un siloz de cereale situate in comuna prahoveana Baba Ana, flacarile intinzandu-se pe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati. Proprietarul sustine ca 20 de porci erau in grajdurile care au luat foc.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul a izbucnit la o ferma de animale din satul Ciresanu, comuna Baba Ana, iar flacarile s-au extins pe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati, cuprinzand si un siloz in care sunt depozitate cereale, scrie news.ro.

Conform sursei citate, proprietarul fermei le-a spus pompierilor ca in grajduri se aflau 20 de porci, iar niciunul nu a fost scos inainte ca flacarile sa cuprinda constructiile.

La ora transmiterei acestei stiri mai multe echipaje de la ISU Prahova intervin pentru lichidarea incendiului care a fost localizat.

Deocamdata nu se stie ce a provocat incendiul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top