Connect with us
Incendiu în Târgu Mureș - 18 persoane, evacuate

Știri

Incendiu în Târgu Mureș, urmat de o explozie – 18 persoane, evacuate

Un incendiu urmat de o explozie a avut loc în noaptea de miercuri spre joi la un bloc de locuinţe situat pe strada Piaţa Armatei din municipiul Târgu Mureş, iar 18 persoane, 14 adulţi şi patru copii, au fost evacuate de pompieri din imobil.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Târgu Mureş cu două autospeciale de stins incendii şi două ambulanţe SMURD.

Potrivit ISU Mureş, o singură persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. 16 persoane au refuzat transportul la spital, iar două persoane au fost evaluate de echipajele medicale la faţa locului.

Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii evenimentului.

Incendiu și în Suceava: 18 persoane au fost evacuate

Un număr de 18 persoane au fost evacuate iar un bărbat în vârstă de 52 de ani a ajuns la spital în urma unui incendiu produs, miercuri, într-un apartament de la parterul unui bloc din Suceava.

Potrivit ISU Suceava, incendiul izbucnit în bucătăria locuinţei s-a manifestat cu mari degajări de fum, astfel încât nouă persoane, dintre care un copil, au fost evacuate de pompierii militari iar alte nouă s-au autoevacuat.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale, după care a fost transportat la spital.

S-a intervenit cu două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD.

Au ars bunuri casnice din interiorul bucătăriei, s-a degradat tencuiala şi finisajele din restul apartamentului, precum şi de pe casa scării de la parterul blocului.

Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric generat de o priză suprasolicitată.

Citește și: Un mort și trei răniți după un incendiu produs în județul Iași

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top