Connect with us
INCENDIU LA METROU, in tunelul dintre statia Piata Victoriei si Aviatorilor

Știri

UPDATE: EXPLICATIILE LUI RAED ARAFAT – INCENDIU LA METROU, in tunelul dintre statia Piata Victoriei si Aviatorilor

Un incendiu la metrou a izbucnit in tunelul dintre statia Piata Victoriei si Aviatorilor in urma cu cateva momente. 6 autospeciale s-au deplasat la fata locului si 4 echipaje SMURD.

UPDATE, ora 11:02 „Reactia a fost rapida si prompta. A fost o garnitura care a fost evacuata cu ajutorul pompierilor si lucratorilor de la Metrorex. Interventia pompierilor a fost eficienta. La 10 si 27 incendiul a fost declarat lichidat, iar Metrorexul va informa in cateva momente cand se va relua mersul trenurilor”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

UPDATE, ora 11:01 Politistii ii indruma pe calatorii care vor sa ajunga la serviciu sa mearga cu taxiul sau cu RATB-ul.

PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL INCENDIULUI:

incendiu-la-metrou-4

incendiu-la-metrou-5

incendiu-la-metrou-1

INCENDIU-LA-METROU-2

INCENDIU-LA-METROU-3

UPDATE, ora 10:27 Nimeni nu are acces in statia Aviatorilor. Trenurile care circula intre Piata Victoriei si Aviatorilor sunt oprite pentru momente. Mai multi bucuresteni si turisti care se aflau in statie au iesit imediat din metrou la indicatiile pompierilor si ale pazei.

Alte incidente la metrou in ultima vreme:

Incendiu la statia de metrou Piata Romana

UPDATE: Metrou blocat pe magistrala Pipera – Berceni

Toti oamenii au fost evacuati din metrou intrucat incendiul este unul destul de grav. Se pare ca o instalatie electrica a luat foc in tunel. Nimeni nu a fost ranit, din primele informatii furnizate de autoritati. In clipa de fata, trenurile de la metrou au fost suspendate pana la stingerea incendiului.

Echipajele SMURD de la fata locului si autospecialele fac tot posibilul pentru a-i calma pe calatori. In momentul de fata, niciun calator nu are acces in statia Aviatorilor, trenurile care circula intre Victoriei si Aviatorilor fiind suspendate pana la remedierea problemei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top