Connect with us
Un incendiu a izbucnit la o garsoniera dintr-un bloc din municipiul SIbiu. O persoana cu probleme locomotorii a fost evacuata de pompieri

Știri

Incendiu la o garsoniera dintr-un bloc din Sibiu

Un incendiu a izbucnit, joi, intr-o garsoniera situata la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Sibiu, un barbat de 44 de ani cu probleme locomotorii fiind evacuat de catre pompieri si evaluat de catre medici.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au anuntat, joi, ca un incendiu a izbucnit la o garsoniera situata la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Sibiu, potrivit news.ro.

„Incendiul a fost localizat. O persoana de 44 de ani cu probleme locomotorii a fost salvata din incendiu. Barbatul de 44 de ani se afla singur in locuinta”, au precizat reprezentantii ISU.

Potrivit acestora, barbatul este evaluat de catre medicii SMURD care vor decide daca este necesara transportarea sa la spital.

Reprezentantii ISU au stabilit ca incendiul a pornit de la o candela care a ramas aprinsa in imobil, fara a fi supravegheata. Deocamdata, nu s-a stabilit exact ce a ars in incendiu si care este valoarea pagubelor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top