Știri

Incendiu la Poșta Câlnău, județul Buzău. Un restaurant a ars

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant aflat pe marginea DN 2 (E85). Incendiul s-a petrecut în comuna buzoiană Poşta Câlnău.

Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale. Incendiul a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, la sosirea echipajelor focul se manifesta generalizat cu degajare intensă de fum. Existau şi posibilităţi de propagare la o clădire din lemn de 1.000 de metri pătraţi, așa că intervenția a fost imediată.

Incendiu la Poșta Câlnău, județul Buzău. Un restaurant a ars

”S-a acţionat cu un dispozitiv circular, incendiul fiind localizat după aproximativ o oră. Însă va fi o intervenţie de durată pe care o estimăm la minimum 6 ore. Urmează ca după aceea să facem o anchetă pentru a descoperi cauza probabilă a incendiului”, a declarat George Creţu, potrivit News.ro.

Incendiu la Poșta Câlnău, județul Buzău. Un restaurant a ars. Focul a fost stins după cinci ore

Proprietarul complexului a fost anunțat de incendiu de un coleg.
”Am fost anunţat de un coleg care trecea prin zonă şi iniţial am crezut că este o glumă, am venit şi din păcate am văzut că totul este cât se poate de real. Nu ştiu ce să vă spun am fost mai devreme aici, am scos tot din priză, nu îmi dau seama ce ar fi putut provoca dezastrul”, a declarat Dan Cârlan proprietarul restaurantului.

După cinci ore, focul a fost stins cu succes. Pompierii au încheiat intervenţia duminică dimineaţă, în jurul orei 8.00, după aproape cinci ore şi jumătate de la primirea apelului.

Citește și: Accident grav pe autostrada Sibiu-Orăștie. Cinci persoane rănite, una se află în comă
La faţa locului a mai rămas un echipaj de pompieri cu o autospecială. Aceștia vor cerceta zona pentru a se asigura că nu mai există focare nedetectate încă.

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More