Connect with us
Un incendiu puternic a izbucnit miercuri, 9 martie, la un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din Bucuresti. Cinci persoane au fost ranite.

Știri

INCENDIU la un bloc de pe bulevardul 1 Decembrie din Bucuresti

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri, 9 martie, in zona 1 Decembrie din Bucuresti. Focul a cuprins cu rapiditate un bloc de locuinte.

Pompierii au intervenit cu peste 12 autospeciale pentru a stinge acest incediu, pornit de la mansarda unui bloc de locuinte, mai exact de la un apartament aflat acolo. Pompierii au evacuat toti locatarii din blocul situat pe Bulevardul 1 Decembrie din Capitala, iar alimentarea cu energie electrica si gaz a fost oprita, deoarece exista riscul sa se produca o explozie.

Mai mult, locatarii care aveau parcate masinile pe langa blocul care fumega au fost rugati sa le mute cat mai departe de zona de risc.

In bloc sunt 168 de garsoniere pana la etajul 4, plus inca 34 la mansarda, imobilul avand 400 de locatari. Cinci persoane au fost ranite si transportate la spital in urma acestui incendiu.

„Se face alimentarea continuă cu apă a autospecialelor şi autoscărilor. Incendiul s-a propagat cu repeziciune ca urmare a cantităţi mari de material combustibile (lemn, material pentru izolaţie termică-polistiren) şi ca urmare a necompartimentarii mansardei cu pereţii care să opună rezistenţă la foc”, au spus reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, potrivit Evenimentul Zilei.

La momentul transmiterii acestei stiri, pompierii inca se lupta sa stinga focul.

foto:captura Antena3

 

Citeste si:Incendiu in casa unei castigatoare Masterchef

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top