Categorii Știri

Incendiu la un restaurant din Sectorul 4 din Bucuresti

Un incendiu de proportii a izbucnit duminca dupa-amiaza la un restaturant din Sectorul 4 din Bucuresti, situat pe strada Alunisului.

Update, ora 16.26: „Este un restaurant cu parter, etaj si mansarda. E doar o ardere mocnita la nivelul mansardei, aproximativ 200 de metri patrati si arde la nivelul invelitorii de la acoperis. Nu sunt persoane ranite pana acum. (…) Incendiul a fost semnalat de aproximativ doua ore.

In restaurant se aflau la momentul respectiv mai multe persoane, au iesit pana la sosirea pompierilor, au anuntat initial ca este vorba doar despre un incendiu la tabloul electric, dar se pare ca este mai mult decat atat, pentru ca incendiul s-a propagat. Nu a fost flacara, doar ardere mocnita, cu degajare destul de intensa de fum”, a declarat pentru pentru Agerpres Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

Acesta a spus ca nu mai exista riscul de extindere al flacarilor, insa ca fumul rezultat in urma arderii poate crea probleme locatarilor din blocurile vecine.

El a precizat ca un scurtcircuit la tabloul electric este cea mai probabila cauza pentru acest incendiu.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata locului pentru a stinge flacarile. Potrivit primelor informatii, nicio persoana nu a fost ranita sau intoxicata cu fum.

Incendiul a cuprins mansarda restaurantului, iar pericolul este cu atat mai mare, cu cat localul se afla aproape de o benzinarie. In plus, restaurantul se afla langa blocuri. La momentul transmiterii acestei stiri, nu se cunosc detalii privind cauzele focului, dar se presupune ca flacarile au pornit de la o defectiune a sistemului electric.

Oamenii care se aflau in restaurant la momentul producerii acestui incident au fost evacuati.

Stire in curs de actualizare!

 

Acest articol a fost actualizat la: 2016-07-24T16:31:30+03:00 16:31

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More