Connect with us
Incendiu în Piața Obor. Spațiul comercial a fost evacuat

Știri

UPDATE: Incendiu în Piața Obor. Focul a fost stins VIDEO

Incendiu în Piața Obor din București. Spațiul comercial a fost evacuat. La fața locului sunt mai multe echipaje de pompieri, care intervin.

Update, ora 17.04: Incendiul izbucnit miercuri în Hala Obor a fost stins după o intervenie de patru ore. Flăcările au afectat structura de rezistență a construcției.

Pompierii au avut greutăți în a stinge focul, din cauza suprafeței mari de materiale de construcții decopertate pentru stingerea focarelor care s-ar fi putut reaprinde. Flăcările au izbucnit la un birou și s-au extins la acoperișul imobilului.

Stire inițială

Incendiu a izbucnit la Hala Obor, iar focul s-a întins pe o suprafță de aproximativ 50 de metri pătrați. Toate persoanele care se aflau în complex au fost evacuate.

Primele autospeciale care au ajuns la fața locului au găsit focul manifestându-se pe circa 50 de metri pătrați. Flăcările au afectat însă structura de rezistenţă a întregii construcţii. Astfel, s-a cerut suplimentarea forțelor. La fața locului intervin 12 autospeciale de stingere, o autospecială dotată cu scară, dar și un echipaj de la descarcerare.

„Întrucât incendiul a afectat și structura din lemn a acoperișului, s-a suplimentat dispozitivul cu alte autospeciale de stingere. Pompierii lucrează la decopertare și căutarea focarelor ascunse.”, precizează ISU.

La ora transmiterii acestei ştiri, toate forțele acţionează pentru stingerea incendiilor. Pompierii lucrează la decopertarea acoperişului afectat de incendiu şi caută focare ascunse.

Toate persoanele care se aflau în încăpere au fost evacuate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top