Connect with us

Știri

INCENDIU PUTERNIC – Starea de urgență a fost activată

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață într-un bloc din Târgu-Mureș. 30 de familii au fost evacuate imediat. Totul a pornit de la o explozie care a avut loc la pizzeria de la parterul blocului.

Incendiu la această oră

Din fericire, nimeni nu a pățit nimic. Pompierii au acționat la timp, iar cei 30 de locatari, printre care multe familii, au reușit să iasă la timp din bloc.

”Din bloc au fost evacuate toate persoanele care erau acasă. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate, dar la ora aceasta vă daţi seama nu prea este nimeni pe acasă. Am fost semnalaţi că la parterul unui bloc au loc degajări masive de fum.

CITEȘTE ȘI: Incendiu la un depozit de arhivare

Colegii au dat tavanul fals jos să caute focarele. Când au dat jos tavanul s-a produs un fenomen, noi îl numim flashover, şi s-a produs o mică explozie. Au zburat geamuri, a zburat tot afară. Din fericire nu avem răniţi, nici din rândul nostru, nici al proprietarilor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, căpitan Cristian Virag, scrie Libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top