Incendiu puternic la Romrecycling: Pompierii nu pot ajunge deoarece Soseaua de Centura este blocata

05.09.2016
Incendiu puternic la Romrecycling: Pompierii nu pot ajunge deoarece Soseaua de Centura este blocata

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, la un utilaj de compactare a deseurilor, la Romrecycling, iar masinile de pompieri nu pot ajunge sa-l stinga deoarece traficul pe Soseaua de Centura este blocat, anunta ISU Bucuresti – Ilfov, potrivit News.ro.

Citeste si: Protest al transportatorilor: Trafic blocat pe Soseaua de Centura a Bucurestiului

Citeste si: Trafic restrictionat pe Autostrada A2, pana la ora 15

Update 13:00: Incendiul la Romrecycling a fost stins. Reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov mai spun ca incendiul a izbucnit la un utilaj pentru compactarea deseurilor (frigidere), in spatiu deschis, iar in urma acestuia nu a fost ranita nicio persoana.

Un utilaj de compactare a deseurilor a luat foc, luni dimineata, la Remat Bucuresti Sud, iar pompierii nu pot ajunge la locul incendiului deoarece traficul pe Centura Capitalei este blocat.

ISU a trimis la intreventie patru autospeciale de stingere, o autoscara si un echipaj de descarcerare.
„Traficul pe Centura este blocat, autospecialele solicitate in sprijin nu pot inainta”, au precizat reprezentantii ISU.

Traficul rutier pe Soseaua de Centura a Municipiului Bucuresti este blocat, luni, la intersectia DN Centura Bucurestiului cu drumul care duce catre Orasul Popesti Leordeni(DN4), din cauza unui grup de autovehicule care stationeaza pe suprafata carosabila, potrivit Infotrafic.

Politistii mai informeaza ca traficul este ingreunat intre localitatile Mogosoaia si Otopeni, respectiv Tunari si Otopeni, din cauza unei coloane de autocamioane care circula cu viteza redusa, pe prima banda, pe sensul catre Otopeni.

Mai multe federatii ale transportatorilor protesteaza, in fiecare zi de luni, intre orele 10 si 12, pe soselele de centura ale marilor orase din tara, fata de scumpirea politelor RCA.

Nemultumiti de deciziile de pana acum ale autoritatilor transportatorii din Romania pregatesc un protest la nivel national in 15 septembrie.