Connect with us

Știri

Incendiu puternic la una dintre cele mai importante atracții turistice din Londra

Zece autospeciale şi peste 70 de pompieri au reuşit în această dimineaţa să controleze un incendiu care a izbucnit la Camden Lock Market, o piaţă populară din Londra.

Pompierii au anunțat că pimul, al doilea şi al treilea etaj, precum şi acoperişul pieţei erau cuprinse de flăcări.

”Focul avansa foarte repede. Oamenii priveau şi se temeau că întreaga clădire ar putea exploda în orice clipă deoarece sunt restaurante cu bucătării în zonă”, a declarat Joan Ribes, un martor care a fost la fața locului.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei metropolitane a declarat că nu se ştie dacă există răniţi, în timp ce pompierii au anunţat că deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

O altă parte a pieţei din Londra a fost distrusă de foc în 2008, comercianţii rămânând fără spaţii de vânzare luni la rând.

Această piaţă din nordul Londrei este foarte populară şi printre turişti, notează dpa.  Locația atrage în jur de 250,000 de turiști în fiecare săptămână. La început, Camden Lock Market era deschisă publicului doar duminica, apoi deschizându-și porțile în fiecare zi a săptămânii.

Incendiul are loc la mai puţin de o lună după un altul izbucnit la blocul turn Grenfell Tower, de 24 de etaje, din vestul Londrei, în care şi-au pierdut viaţa cel puţin 80 de persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top