Connect with us
Incendiu puternic, Raed Arafat: Închideți urgent geamurile. Fumul este foarte toxic

Știri

Incendiu puternic, Raed Arafat: Închideți urgent geamurile. Fumul este foarte toxic

În capitală a izbucnit un incendiu pe Bulevardul Metalurgiei din București. Au ars două hale, iar incendiul se poate extinde și la a treia. În apropiere se află și o clădire de birouri. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos.

UPDATE 20:59 – Un angajat ar fi pus focul
Un angajat la fabricii  ar fi pus focul intenționat la hala care arde pe Metalurgiei în București. IGSU și ISU încă nu au confirmat dacă hala apartine fabricii Negro 2000 sau este doar foarte aproape de aceasta.

Incendiu puternic, Raed Arafat: Închideți urgent geamurile. Fumul este foarte toxic

Incendiul a ars cu flacără violentă și a degajat cantități mari de fum. Din cele mai noi informații oferite de autorități pentru Libertatea nu s-au înregistrat victime. Incendiul s-a localizat și fumul și-a redus intensitatea.

La fața locului s-au deplasat 20 de autospeciale și 3 autospeciale. Bogdan Toma, reprezentant ISU-B-IF a pecizat pentru Libertatea următoarele informații:

„Incendiul a fost localizat. Până în acest moment, nu avem victime, nici persoane care sa aibă nevoie de îngrijiri medicale. Vestea bună este că fumul s-a redus în intensitate. Colegii mei au trebuit să pătrundă în interior, ca să se asigure că nu mai există focare ascunse”.

De asemenea, se știe deja că există un risc mare de extindere, iar pompierii s-au mobilizat. Nu există victime deocamdată. Cele două hale conțineau ambalaje și este vorba de o fabrică de icre. Populația din zonă a fost avertizată prin aplicația RO Alert. Raed Arafat a declarat următoarele:

„Există risc de extindere. Pompierii s-au mobilizat. Nu sunt victime. Ce există în cele doua hale sunt ambalaje, este vorba despre o fabrică de icre, care are depozitate acolo ambalaje. În cazul în care colegii consideră că este necesară avertizarea populatiei din zona, o vor face, sigur că se va emite un mesaj de avertizare. Riscul este cel de extindere, în primul rand. Dacă nu e vorba de salvare de vieţi, nu se intră în interior, dar există riscul prăbuşirii”.

În urma incendiului au rezultat degajări masive de fum. Populația a fost avertizată prin următorul mesaj de la Ro-Alert:

„Incendiu major produs pe bulevardul Metalurgiei, degajari masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de acces pentru trecerea structurilor de intervenție. Accesați canelele media din aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top