Incendiu puternic în Satu Mare la o sondă de gaze. Pompierii se luptă cu flăcările

18.12.2017
Incendiu puternic în Satu Mare la o sondă de gaze. Pompierii se luptă cu flăcările

Un incendiu puternic a izbucnit duminică noapte la o sondă de gaz din zona localităţii Moftinu Mare, din judeţul Satu Mare.

În cursul nopţii de duminică spre luni, a izbucnit un incendiu la o sondă de gaz din localitatea Moftinu Mare, judeţul Satu Mare. Potrivit ISU, arderea se realizează violent, cu flacăra deschisă.

Se acționează cu 7 autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime şi este prezent un echipaj medical cu ambulanța SMURD. Aceştia au venit pregătiţi să acorde îngrijiri medicale în caz de necesitate.

Pompieri din mai multe judeţe intervin pentru stingerea incendiului

De asemenea, s-a luat decizia trimiterii în sprijin şi altor forte şi mijloace din judeţele învecinate: 3 autospeciale de stingere, 2 autospeciale cu azot şi un autocamion de la ISU Bihor şi 2 autospeciale de stingere de la ISU Maramureş.

”Incendiul a a fost anunţat la ora 1:35 și este o intervenție foarte dificilă. În momentul de față nu sunt victime. Este o zonă greu accesibilă și așteptăm colegii din județele învecinate. Abia atunci va începe intervenția propriu-zisă. Momentan se fac doar pregătiri”, a declarat Adriana Pop, purtător de cuvânt ISU Satu Mare, pentru Antena 3.

Până în acest moment nu sunt victime și nu există pericol de extindere a incendiului la gospodării ale cetățenilor.

Citeşte şi Caz GROAZNIC în Italia. O româncă și-a pus capăt zilelor. Cine este victima și de ce a făcut asta!

O româncă în vârstă de doar 19 ani și-a pus capăt zilelor, după ce a stat o perioadă în depresie, după ce și-a pierdut locul de muncă.

Potrivit ziarului Il Centro, citat de Rotalianul.com, tânăra se numea Ana Maria Cioponea și era rezidentă în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila.

Conform unor persoane apropiate, Ana Maria a trăit mai mulți ani în Irlanda, alături de părinții săi. Sosită în Italia, a lucrat ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora dar angajatorul se pare că a refuzat reînnoirea contractului de muncă.

Din acest motiv, tânăra ar fi căzut într-o stare de depresie profundă care a făcut-o să recurgă la acest gest, scrie sursa citată.

O româncă și-a pus capăt zilelor

Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl său care, văzând că fiica sa nu mai iese din baie și nu mai răspunde, a forțat ușa și când a intrat a găsit-o pe Ana Maria spânzurată acolo.

La fața locului a fost chemată imediat o ambulanță dar nu mai era nimic de făcut. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din localitatea Sora iar carabinierii din localitatea Morino anchetează pentru a stabilit cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Publicația Rotalianul.com reamintește că pe teritoriul Italiei, este în curs, proiectul ”Itaca”, care oferă ajutor, susținere, informații și instrumente utile pentru depășirea depresiei. Cei interesați pot suna la numărul verde:

800.274.274 sau pot trimite un e-mail la linea.ascolto@progettoitaca.org

Deasemenea, Fundația IDEA, (Istituto per la ricerca e la prevenzione della depressione e dell’ansia), a pus la dispoziție numărul verde: 800 538 438.

Discuțiile cu persoanele calificate, ședințele cu psihologii, au toate un caracter de confidențialitate secret, nicio informație privitoare la pacient, la afecțiunile sale sau la terapia folosită nu pot deveni publice fără acordul expres al acestuia.

Citeşte şi Fenomen PARANORMAL la înmormântarea Regelui Mihai. Ce a pățit Principesa Margareta VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *