Gorj: Incendiu în Târgu Jiu, pe strada Hidrocentralei

24.12.2016
Gorj: Incendiu în Târgu Jiu, pe strada Hidrocentralei

Un incendiu de proportii a izbuncit la acoprișul unui bloc din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj. Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care se aminfestă pe strada Hidrocentralei.

Conform primelor informații, incendiu a pornit de la o afumătoare. Trei autospeciale și o automacara a ISU au intervenit la fața locului. Focul s-a extins cu repeziciune și a cuprins mai multe locuințe. Presa locală notează că locuințele a cinci familii au fost afectate, iar acești oameni vor petrece Sărbătorile de iarnă sub cerul liber.

Citește și: Incendiu în Alba: 20 de persoane evacuate

Pompierii vor încerca cu exactitate să stabilească de la ce anume a pornit incendiul. ”La faţa locului se află trei autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă şi o autoplatformă de lucru la înălţime. Au fost evacuate patru persoane, celelalte fiind plecate. În momentul de faţă, incendiul este localizat, se lucrează pentru stingerea lui în totalitate. Se pare că ar fi fost afectate şi câteva apartamente. Acoperişul se întindea pe suprafaţa a 16 apartamente”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, pentru Mediafax