Connect with us
Incendiu la o casă din Timiș. O fetiță de un an și două luni a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului. Fratele ei s-a intoxicat cu fum

Știri

Incendiu în Timiș: O fetiță de un an și două luni, în stare gravă

Incendiu în Timiș. O fetiță de un an și două luni este în stare gravă în urma unui incendiu la o casă din Timiș. Fetița a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului. În plus, fratele ei în vârstă de trei ani a fost intoxicat cu fum.

Incendiu la o casă din Timiș

Incendiul a izbucnit, vineri seara, la o locuinţă din satul Comloşu Mare, judeţul Timiş.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, focul a cuprins patul în care fetiţa de un an şi două luni se afla împreună cu fratele său de trei ani.

Cei doi copii erau singuri în casă, părinţii fiind în grădină.

“Tatăl a reuşit să stingă flăcările înainte să ajungem noi. Deocamdată, nu ştim de la ce a izbucnit incendiul. A ars foarte puţin din casă, un sfert din patul în care se aflau şi copiii, care au fost transportaţi la spital”, au declarat reprezentanţii ISU Timiş, potrivit mediafax.

Fetiţa a ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara. Ea are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. De asemenea, şi băieţelul a fost internat, fiind intoxicat cu fum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top