Connect with us
Incendiu in zona Pipera!

Știri

Incendiu langa clubul Chaboo din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit in zona Pipera, joi, 4 august, in jurul orei pranzului.

Update, 14.03: Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU,  a declart ca arderea a fost foarte violenta, cu flacara. Prelata si acoperisul cortului au fost distruse. Sase autospeciale au intervenit in total pentru a stinge incendiului.

Cortul distrus avea depozitate elemente din lemn si mase plastice. Vasile a precizat ca pericolul a trecut si incendiul va fi stins in cateva minute.

Update, 14.00: Pompierii au reusit sa izoleze focul si nu mai exista pericol de propagare. La aceasta ora, se lucreaza pentru lichidarea incendiului. Nimeni nu a fost ranit in urma acesui incident.

Mai multe imagini au aparut pe Facebook cu un nor gros de fum, alaturi de comentarii care anuntau ca un incendiu a izbucnit in aceasta zona. Potrivit unor surse, incendiul a izbucnit in apropiere clubul Chaboo, de pe strada Barbu Vacarescu.

Patru autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost trimise in zona. Potrivit ISU, ar fi vorba despre un incendiu de vegetatie.

Nu se inregistreaza victime, iar pompierii vor deschide o ancheta pentru a stabili circumstantele acestui incendiu.

„Incendiul a izbucnit din cauza vegetatiei uscate din imprejurimile clubului si s-a extins catre cortul unui club”, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU, pentru B1 TV.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top